Wat u moet weten bij het kiezen van een transportbedrijf om uw vrachtshuttleservice te bieden

Of u nu op zoek bent naar een regionale vrachtshuttleservice of een partner die regionale vrachtshuttleservices aanbiedt in meer dan één staat of een hele regio, zoals het middenwesten of het midden van de Verenigde Staten, er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en informatie die u moet weten. Om een weloverwogen beslissing te nemen. Vergeet niet dat het bedrijf dat u kiest een belangrijke rol speelt bij het verbinden van uw toeleveringsketen.

Hier zijn 14 belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden bij het evalueren van een transportbedrijf voor uw trucking-shuttle-programma.

 • Heeft het bedrijf middelen beschikbaar om uw toegewijde uitvoering en dringende verzoeken af te handelen? U wilt er later niet achter komen dat uw transportpartner niet genoeg materieel heeft om aan uw behoeften te voldoen.
 • Neemt u deel aan chassispools zoals de Midwest chassispool? Dit geeft vrachtwagenchauffeurs meer flexibiliteit.
 • Hoe snel kunt u zich aanpassen en aanpassen als uw behoeften veranderen? Behendigheid is de sleutel. Vervoerders moeten in staat zijn om aan uw vereisten en deadlines te voldoen, zelfs als ze opschalen en versnellen.
 • Hoeveel apparatuur bedient u? Hoeveel bestelwagens van 53 voet? Hoeveel reputaties, enz. Is er een combinatie van apparatuur die bij uw behoeften past?
 • Biedt het bedrijf permanente educatie aan zijn chauffeurs?

Voortdurende training is van cruciaal belang voor het handhaven van hoge normen voor klantenservice, veiligheid en naleving.

 • Zijn de chauffeurs van het bedrijf uniform, professioneel en hoffelijk? Deze bedrijven en chauffeurs zijn sleutelcomponenten van de toeleveringsketen en communiceren met andere leden van de toeleveringsketen.
 • Gebruikt het bedrijf communicatie in het voertuig en GPS-tracking voor wagenparkbeheer? Communicatie in de cabine en GPS-tracking verbeteren het wagenparkbeheer en verbeteren de klantenservice, waardoor shuttle in Gent bedrijven en chauffeurs sneller en efficiënter kunnen reageren op noodsituaties en last-minute wijzigingen.
 • Biedt uw bedrijf real-time tracking en zichtbaarheid? Kan ik op elk moment van de dag of nacht minieme laadstatusupdates krijgen?
 • Wat zijn de IT-mogelijkheden van dit bedrijf? Kunt u de informatie krijgen die u nodig heeft, wanneer u deze nodig heeft, in het formaat dat u nodig heeft?
 • Bieden jullie een drop-and-hook service aan?
 • Biedt u een toegewijde spotservice aan?
 • Kan uw faciliteit lege trailers opslaan voor snelle levering?
 • Kunt u voor extra lege opleggers zorgen wanneer er op korte termijn extra opslag nodig is, bijvoorbeeld bij het herbalanceren van de voorraad?

Aanbieders van vrachtshuttlediensten zijn er om soepele, naadloze bruggen te creëren tussen havendeuren in de toeleveringsketen. U wilt dat het transportbedrijf van uw partner het werk doet en ervoor zorgt dat het het werk efficiënt doet om de kosten laag, flexibel en de klantenservice gericht te houden op het voldoen aan de behoeften van u en uw klanten. U wilt een flexibel en wendbaar transportbedrijf dat de juiste balans kan bieden tussen efficiëntie en lage prijzen, samen met een hoog niveau van klantenservice en professionaliteit.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.