Wanneer moet je schoenen met hoge hakken dragen?

Black Patent 10 cm CLASSIQUE-20 stiletto heel pumps with pointed toe

Als je net zo’n schoenenliefhebber bent als ik, heb je waarschijnlijk meer dan een dozijn prachtige hoge schoenen in je kast staan. Wanneer is het echter echt gepast om een paar schoenen met hoge hakken te dragen?

Ik heb vrouwen vaak hoge hakken zien dragen terwijl ze het comfort van hun voeten opofferen. Ik vind dat er slechts bepaalde gelegenheden en evenementen zijn waarbij visit https://www.heels-high.nl je je sexy schoenen met hoge hakken zou moeten dragen. Er zijn bepaalde plaatsen waar je ze niet zou moeten dragen. Hier is mijn lijst met plaatsen die gepast of ongepast zijn.

Geschikte gelegenheden voor het dragen van schoenen met hoge hakken.

A Dinner Date: Als je uitgaat op een date met een heer, vooral als het de eerste date is, kun je je sexy schoenen aantrekken. Je zult voor hem overkomen als een zelfverzekerde dame. Dit is een eigenschap die veel mannen bewonderen in een vrouw. Beter nog, u zult de meeste tijd zitten, zodat uw voeten geen pijn zullen doen.

Een bruiloft: Een uitnodiging ontvangen voor een bruiloft is een eer. Nu de huwelijkskosten omhoogschieten, zijn paren gedwongen om alleen geselecteerde gasten uit te nodigen. Als je de gelukkige ontvanger bent van een huwelijksuitnodiging, moet je er goed uitzien. Bruiloften zijn gelegenheden die meestal in stijl worden gevierd waarbij gasten formeel gekleed moeten zijn. Wanneer u uw elegante avondjurk kiest, kunt u zeker een paar verfijnde avondschoenen met hoge hakken aantrekken om uw jurk te complementeren.

Eindejaarsfuncties: Als u naar een eindejaarsfunctie of een andere zakelijke functie gaat, moet u er krachtig en professioneel uitzien. Een vrouw die een prachtig paar hoge hakken draagt, geeft aan haar collega’s aan dat ze zelfverzekerd, sterk en vastberaden is. Bovendien, terwijl je je mengt en beweegt, zul je merken dat de schoenen eigenlijk best comfortabel en beheersbaar zijn.
Ongepaste gelegenheden om schoenen met hoge hakken te dragen.

Het winkelcentrum: we houden er allemaal van om aandacht te krijgen, maar aandacht krijgen in een winkelcentrum is niet goed. Shoppers hebben de neiging om dames die hoge schoenen in winkelcentra dragen te gapen en te bekritiseren. Verder zijn hoge hakken niet gemaakt om lange afstanden te lopen en loop je al snel 5km in een winkelcentrum. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ga geen 5 km op mijn hakken lopen. Waarom zou ik mezelf die pijn aandoen?

Reizen: Als je met het vliegtuig of de trein reist, heb je veel bagage die je moet sjouwen. Ja, ik weet dat er trolleys zijn, maar er zijn een aantal gebieden waar je ze niet kunt gebruiken en je moet nog steeds je koffers optillen. Het extra gewicht van de tassen kan pijn doen aan je enkels. Houd dus rekening met uw voeten de volgende keer dat u op reis gaat.
Ik hoop dat ik je wat inzicht heb gegeven in de wereld van modeschoenen. Hoge hakken zijn de beste vriend van een meisje, maar alleen als je ze op het juiste moment draagt.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.