Lightsaber Hilts – Info en tips voor degenen die een hardware-lichtzwaard willen bouwen

Voor de meeste mensen, zodra ze besluiten om een lichtzwaard op maat te maken, vinden ze vrij gemakkelijk welke kleur ze willen voor het mes. Het is of hun favoriete kleur of gewoon een heel felle tint. Maar laat je daar niet helemaal in meeslepen. Het mes is het eenvoudigste onderdeel! De uitdaging bij het leren bouwen van een lichtzwaard is het maken van de handgrepen van het lichtzwaard.

Wanneer je je eerste gaat bouwen, zijn er eigenlijk maar twee dingen die je nodig hebt:

1. Een idee.

2. Een middel om het idee op te bouwen.

Dat is het, dat is alles wat u hoeft te weten.

Dit artikel zal zich concentreren op de eerste vereiste. Het idee.

Helaas besteden mensen te veel tijd klik hier om de aan het proberen om hun handvat perfect te maken, of ze kunnen gewoon niet de juiste informatie vinden die ze nodig hebben om met het bouwproces te beginnen. Dus, voor de duidelijkheid, je eerste handvat zal niet perfect of het beste zijn omdat je net begint. Dit is een goede zaak, want als je volledig verschillende handgrepen maakt, zul je je gaan realiseren dat ze allemaal speciaal zijn en hun eigen touch hebben en de energie zeker waard waren.

Je eerste lijkt misschien meer op een afvoersysteem en als dit gebeurt, zoek dan gewoon wat foto’s van lichtzwaarden en zoek uit wat de jouwe mist en waar verbetering nodig is.

Veel mensen hebben de Star Wars-films gezien, maar als je ooit de tijd zou nemen om de gevesten van het lichtzwaard op te merken, zou je je realiseren dat elke film een verborgen boodschap had. Elk is gebouwd om de eigenaar zelf te weerspiegelen. Luke’s eerste lichtzwaard was van zijn vader, dus dit telt niet. Zijn tweede voegde echter de schurk, ruwheid toe, die bij zijn karakter paste. Als je er gewoon naar kijkt, zie je dat het handvat zegt: Tatooine boerenjongen ontmoet Jedi. En dat is maar één voorbeeld, als je kijkt, zie je dat alle lichtzwaarden iets zeggen over hun eigenaars.

Als je dit in overweging neemt, rijst de vraag: van welk materiaal ben jij? Denk je dat je een nieuw uitziende gepolijste chromen handgreep bent? Of zou je een ouder uitziende gestreste koperen pijp zijn? Ben je zelfs een lichtzwaard gevest gemaakt van metaal? PVC kan veel gemakkelijker worden bewerkt. Bovendien is er de toegevoegde bonus dat plastic lichter en goedkoper is dan metaal. Het beste wat u kunt doen, is uw geest open houden terwijl u door een ijzerhandel bladert, aangezien u nooit weet wat u besluit te gebruiken als een pommel of een emmiter.

Over het algemeen kan elk materiaal worden gebruikt voor het handvat en de hulpstukken, zolang het handvat cilindrisch is of in die vorm kan worden gemaakt en de hulpstukken goed passen.

Houd er rekening mee dat als je het gevest van je lichtzwaard slanker wilt maken, je misschien moet opgeven om het blad licht te maken, omdat de elektronica misschien niet past.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.