Leuke plekken voor dierenliefhebbers: dierentuinen en heiligdommen

Denk eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico als je een liefhebber bent van alle paranormale en ongewone punten. Deze galerij zet zich Fun Places in voor de beruchte Roswell-zaak uit 1947 en ontdekt de wereld van UFO’s en buitenaardse ervaringen. Of je nu een echte volger bent of gewoon geïnteresseerd, het is een bijzondere locatie om te ontdekken.

Als je zin hebt in ongewone en gekke vakantieaccommodaties, overweeg dan om in de Dog Bark Park Inn in Cottonwood, Idaho te blijven. Deze bed-and-breakfast heeft de vorm van een grote beagle en je kunt uitrusten in het lichaam van de hond. Het is niet alleen een comfortabel gebied om te verblijven, maar ook een uitstekende fotobewerking voor je Instagram-feed.

Voor iets pittigers is de Bubblegum Alley in San Luis Obispo, Californië, een vreemde toeristische attractie die je zeker zal doen nadenken over je kauwgom-kauwgedrag. Dit smalle steegje is bedekt met jarenlang opgegeten kauwgom, waardoor een plakkerig en levendig mozaïek ontstaat dat vreemd interessant is.

Ga naar het Museum of Bad Art in Massachusetts als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen. Deze opvallende galerij is gewijd aan het verzamelen, beschermen en herdenken van de meest verschrikkelijke kunst ter wereld. Het is een locatie waar ‘negatieve’ kunst in de schijnwerpers staat, en je zult er zelf naartoe gaan, gezien de grote grens tussen briljant en middelmatigheid.

Voor een dosis creatieve excentriciteit is het Museum voor Hedendaagse Kunst in Kanazawa, Japan, een schat aan progressieve kunstopstellingen en psychedelische tentoonstellingen. De grensverleggende deal met het beeldscherm zal uw begrip zeker op de proef stellen en uw creativiteit stimuleren.

Overweeg een verblijf bij de Ariau Amazon Towers in Brazilië als je verlangt naar een voorkeur voor het wonderbaarlijke in het hart van het Amazone-regenwoud. Deze boomhutverblijven bieden een unieke manier om de weelderige charme van het bos en de overvloedige wilde dieren te ervaren.

Voor iets ongewoons, denk eens aan het Museum voor Middeleeuwse Martelinstrumenten in Praag, Tsjechië. Deze galerij toont een verkoelende verzameling gadgets die in de middeleeuwen werden gebruikt om ongemak en straf te veroorzaken. Het is een macabere reis naar de donkere facetten van de achtergrond.

Als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen, ga dan naar het Museum of Bad Art in Massachusetts. Als je de voorkeur geeft aan excentrieke dingen, ga dan naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Als je een bibliofiel bent met een voorliefde voor het ongewone, dan is het Mütter Museum in Philadelphia een must-bezoek. Als je een fan bent van alles wat paranormaal en vreemd is, denk dan eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico.

Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zullen je zeker buitengewone herinneringen bezorgen.

Heeft u ooit de bedoeling gehad om zonder te spetteren de diepe, donkere zeeën te verkennen? Het Seattle Aquarium biedt een opwindende ervaring met zijn Underwater Dome, waar u een breed scala aan waterleven van dichtbij kunt observeren en dat alles terwijl u aangenaam volledig droog blijft.

Heb je ooit gefantaseerd over het verkennen van een stad die volledig bewoond wordt door huiskatten? Dit afgelegen vissersdorpje, ook wel ‘Cat Heaven Island’ genoemd, herbergt nog meer katachtigen dan mensen.

Als je een volger bent van het vreemde en eigenaardige, dan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, een must-bezoek. De residentie staat bekend om zijn labyrintische stijl, inclusief trappen die nergens heen leiden, deuren die rechtstreeks in muuroppervlakken uitkomen en geheime stromen.

Als je je waagt aan de transcendente landschappen van het Wulingyuan-natuurgebied in China, zul je zeker naar een land van dreigende zandsteenkolommen, dichte bossen en steile watervallen gaan. Het is een locatie die lijkt te zijn geplukt uit de webpagina’s van een droomboek.

Je bent hier op de ideale locatie als je de zelfde oude bezoekerslocaties beu bent en op zoek bent naar een gekke en bijzondere ervaring. We hebben de wereld rondgezocht om u een lijst te geven van een van de meest ongewone en plezierige locaties om te zien. Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zorgen ervoor dat je opmerkelijke herinneringen achterlaat.

Als je de voorkeur geeft aan excentrieke dingen, kijk dan eens naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Deze galerij is een uniek kunstwerk op zichzelf, gemaakt door de fantastische muzikant Salvador Dalí. Het staat vol met zijn psychedelische ontwikkelingen, van ontdooiende klokken tot vreemde sculpturen, waardoor het een must-see is voor aanhangers van de progressieven.

De Dans Le Noir-eetgelegenheden in verschillende steden over de hele wereld bieden precies die ervaring. Het is een unieke methode om uw vooroordelen over eten te testen en op een veel dieper niveau met uw bevindingen te verbinden.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.