Hoe u de kosten voor zakenreizen kunt verlagen

Reizen is een leuke bezigheid om thuis te beginnen; Princeton University heeft onlangs een onderzoek gedaan naar de gelukkigste banen in Amerika, en raad eens: reisbureaus staan in de top drie van gelukkigste banen in Amerika.

Uiteraard is de prijs de grootste bepalende factor. Je zou een reisclub moeten zoeken die een “eenmalige deelnamekosten” van minder dan $ 1.000 omvat. Vermijd hen van reisclubs die verlengingskosten in rekening brengen. U hoeft nooit onderhoudskosten, verenigingskosten, Red Week-kosten, premies voor vakantieweken of andere contributies van welke aard dan ook te betalen. Een echte reisclub beschikt over duizenden woningen in een grote geografische omgeving, mogelijk over de hele wereld. Zorg ervoor dat de club alleen plaatsen van hoge kwaliteit aanbiedt. Als de club eigendommen aanbiedt in Motel 6 of Howard Johnson’s, hoeft het geen gesloten club te zijn. Vakantiehuis op Curacao De meeste gewilde clubs bieden 3-, 4- en 5-sterrenresorts en appartementen aan tegen prijzen die u momenteel voor een 2-sterren hotelruimte financiert. Wees kieskeurig en verwacht geweldige service tegen een betaalbare totaalprijs.

Ontdek vervolgens waar u niet moet zoeken. Maak een afweging tussen verschillende verblijfsplaatsen en zoek een geschikte plek uit, rekening houdend met de kosten, de afstand, het welzijn en de veiligheid. Wanneer u uw tickets en gastheer voor uw verblijf definitief heeft gemaakt, zoekt u uw budget op en maakt u een lijst met uitgaven. Hiervoor is het cruciaal om te kiezen hoeveel bedrag je hebt en welk bedrag je kunt uitgeven voor de reis. Met dit budget kunt u een hotel en ook andere reisarrangementen selecteren.

GW: De meeste pakkendragers kunnen twee pakken bevatten, of een pak en ook een blazer als een tweede broek. Om 72 uur lang te vergaderen waarbij je een pak mag dragen, kan dat een nadeel zijn. Er bestaat goede bagage waarmee je drie pakken kunt vervoeren, maar boven de drie wordt het misschien iets ruiger. Je hebt het over grotere plastic zakken.

Gezien het feit dat het doel van Reizen is om “de beste tijd” te bieden, ben ik altijd op zoek naar ideeën of methoden om het reisproces gemakkelijker en extra te maken, zodat ik me volledig kan concentreren op het chillen, het waarmaken van de droom, avontuurlijk zijn, alternatieve levensstijlen en gewoonten ervaren, enz., enz. aspecten van mijn reizen.

Met Facebook kunt u gemakkelijk de go-to-goeroe in uw niche worden. Kondig een verband aan met online cursussen. Denk erover na om sites zoals BlogTalkRadio te gebruiken om een wekelijkse reisshow te houden en uw aankomende onderwerpen op uw muur te plaatsen. Maak wat audiomateriaal en stuur uw klanten naar een site waar ze tips kunnen krijgen over hoe ze het meeste uit reizen kunnen halen tegen de minste kosten of ongemak. Gebruik je ‘Wall’ met je pagina om geweldige foto’s, nieuwsfeeds en links naar artikelen van de lokale verscheidenheid aan reisexperts (waaronder jijzelf natuurlijk) te schrijven.

Dus wat is het probleem! Heel simpel: niemand creëert geld. Accommodatieaanbieders verdienen geen geld, dus hun productstandaard daalt. Wie het product wil behouden zonder dat er geld binnenkomt, de touroperators moeten bezuinigen op de lonen, de consument mist de kwaliteit van het product dat zij verdienen, de restaurants worstelen met het uitbetalen van landheren en lonen, dus het is duidelijk dat de kwaliteit van hun product daalt (ik zal niet eens beginnen met het toevoegen van extra primaire producenten aan boeren) en natuurlijk het ontdekken. Als ze de kosten verlagen (zoals de benzineplanning door het dak gaat), moeten ze natuurlijk ook het product verminderen, eng is het probleem niet.

Als gewicht niet gezond is om geld te besparen op uw reis, is het gebruik van een lidmaatschap waarmee u een aantal dollars bespaart op resorts, cruises, luxe hotels en andere vakantiekosten de beste deal. De reden is dat het hebben van een van deze lidmaatschappen u terugbetaalt en uiteindelijk toegang krijgt tot uw lidmaatschapsrechten. Het maakt het mogelijk om onmiddellijk te profiteren van de onbeperkte geldbesparingen.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.